3 km - familieløbet!

Familieløbet, hvor der ingen undskyldning er for ikke at kunne deltage! Løbet afvikles på stisystemet og de små veje i Astrup, hvor det både er muligt at have klapvogn, minicykel og barnevogn med.

Tag hele familien under armen og få en hyggelig tur rundt i byen!

Vi sørger selvfølgelig for, at de små børn kommer sikkert over Astrupvej og Bøgstedvej, hvor vi har sat hjælpere op til at følge dem over vejen.

Så slip blot ungerne fri og lad dem løbe, mens du, forhåbentlig, nyder en stille tur!

Halv-Marathon NY RUTE!

NY RUTE!

Der arbejdes pt med at forbedre ruten, hvilket vil betyde, at den bliver lidt mindre udfordrende. Vi har lyttet til tidligere års deltagere på ruten, og derfor vil der blive lagt flere kilometer på asfalt ind på ruten.

Men bare rolig: Oplevelsen vil være den samme!

Der er selvfølgelig også forplejning til deltagerne på denne rute!

Ruten henvender sig både til den erfarne løber, men så sandelig også til de løbere, der blot ønsker at give sig selv en oplevelse og en udfordring, hvor underlaget ikke er asfalt hele vejen!

Ingen tidtagning!

10.5 km

Den klassiske distance, som gennem 6 afviklinger af løbet har vundet folks hjerter! Du vil møde smukke bøgeskove; flotte skovsøer og nåleskov og enge, som helt får dig til at glemme udfordringerne ved de gode stigninger og det bløde underlag, som med garanti vil give dig sved på panden!

Men som med alle andre løb, så er løbet kun så hårdt, som du selv ønsker det!

Der er vand på depot i skoven samt frugt og vand til deltagerne når de kommer i mål.

Ingen tidtagning!

5.7 km.

5.7 km-ruten er lagt i Bøgstedskov, som på bedste vis vil vise sig frem i sin forårsklæder. Nyd en stille og rolig tur forbi bøge og skovsøer!

Ruten er den mindst udforende inde i skoven, og er perfekt til dig, som kun løber en gang imellem, og som bare har lyst til en joggetur i skoven sammen med en masse andre mennesker!

Ruten er også for dig, som ønsker at gå turen rundt.

Ingen tidtagning!