Det handler om at gøre en forskel!

Blot ved at deltage i Bøgstedløbet gør du en forskel! Men nu kan den forskel blive endnu større!

Vi er utrolig stolte af at kunne byde velkommen til Aage Øster og Peter "Lejrchefen" Simonsen, som har valgt at deltage i løbet med det formål, at samle ind til Hospitalsklovenen. Ikke nok med, at deres humør og kostumer spreder smil og glæde, så gør de også en kæmpe forskel for Hospitalsklovenen! Deres hårde arbejde giver Hospitalsklovnene endnu bedre mulighed for at glæde de mange børn, der oplever at være indlagt på de danske sygehuse.

Bøgstedløbet er blevet smittet af deres initiativ, og derfor har vi meldt os som officiel indsamler til Hospitalsklovenene.

Gør en forskel og tag lidt kontanter med på dagen og put dem i deres bøsse eller følg linket her på siden til Bøgstedløbets indsamling. Selv et lille bidrag gør en stor forskel!
 

Støt Hospitalsklovnene!

Støt Bøgstedløbets indsamling! Alt du skal gøre er at sende en SMS med teksten DHK 4502 (husk mellemrum) til 1277 og så støtter du Bøgstedløbets indsamling med 50 kr (+. Alm SMS takst).

Du kan også bidrage ved at trykke her!

To Klovne på en mission!

For nogle år siden lå jeg (Aage) på sygehuset i Viborg efter at være bleven opereret i ryggen for en diskusprolaps. Her fulgte jeg med fra sidelinjen, når hospitalsklovnen Petunia besøgte børneafdelingen. Petunia fik mine øjne op for værdien af hospitalsklovne. Løb mit første løb som klovn til Viborg city marathon i 2008. Jeg tænkte efter løbet, hold da kaje en reaktion der var fra tilskuerne både børn og voksende. Klovne dragten har været på siden J Har startet en del børneløb, hvor jeg løber med og pjatter. Været fartholder til halve og hele marathon.

Jeg er god til at skabe en god stemning blandt løbere og tilskuere med mine klovnerier til forskellige løb. Der sker en masse spontane ting når jeg løber som klovn, som at bytte plads med et barn i en klapvogn, hoppe bag på en piges cykel bagagebære, som hun kom trækkene med.

Jeg har sammen med Pinen og Plagens formand startede det landsdækkene klovneløb op, som foregår i juni måned.  I år blev der løbet ca. 700.000 kr. ind til klovnene.  Sidste år fik jeg lov til at løbe med en indsamlingsbøtte, som jeg fik samlet 51 000 kr. ind på et år. Når jeg løber i det nordjyske sker det altid sammen med min gode løbe ven Peter Simonsen. Han er en ildsjæl, som er fantastik, at være temposætter sammen med. Peter styrer tempoet og jeg drøner rundt med indsamlingsbøtten. Det er tit vi ikke har så mange og løbe med i gruppen, nok fordi vi snakker hele løbet igennem J Peter Simonsen er kendt som lejrchefen, der arranger mange løb, især i Hjallerup.

Vi ses lige pludseligt

De kærligste Løbe Hilsner fra Peter og Aage

Hovedsponsor for Bøgstedløbet

Bilhuset Hjørring bidrager med 50 øre for hver løbet/cyklet kilometer for alle deltagere i Bøgstedløbet! Beløbet går ubeskåret til De Danske Hospitalsklovne!