Pengene går til velgørende formål!

Filosofien bag Bøgstedløbet, som blev afviklet første gang i 2011, har hele tiden været, at bakke op om det der sker i Astrup samt udvikling af løbet.

Løbet er ikke en konkurrence - kun med sig selv! Derfor er der plads til alle uanset alder og formkurve. Tidtagning er derfor et bevidst fravalg, fordi fokus er på oplevelsen, hyggen og sammenholdet.

Overskuddet er hvert år gået til almennyttige tiltag i byen, som ikke blot kommer byens borgere til gode, men som kan benyttes af alle!

I 2013 gik overskuddet til indkøb af udendørs træningsredskaber fra GE Sport, som nu frit kan benyttes af alle! I 2015 blev der doneret 4000 kr. til etablering af skateboard-faciliteter til børn og unge i Astrup.

Hvad et muligt overskud fra Bøgstedløbet 2019 skal gå til, kan du få indflydelse på! Vi lytter til alle gode forslag!  Hvis du har et godt forslag så tryk her, og udfyld formularen.

Støt Astrup Sønderskov Friskole!

Astrup Sønderskov Friskole står for salg af pølser, vand/øl, kaffe/the og kage. Hele overskuddet går ubeskåret til arbejdet omkring skolen!  Læs mere om deres aktiviteter til løbet her!